- Építs biztos alapokra!-

Hogyan találj rá álmaid vállalkozási ötletére?

Egy vállalkozás indítása mindig izgalmas kaland, akár főállásban, akár munka mellett vágsz bele. A legtöbben viszont már a vállalkozási ötlet keresésnél megakadunk. Ha te is ide tartozol, tudd, hogy a legtöbb ma már sikeres vállalkozó pontosan így indult, szóval semmi vész!

Vállalkozási ötletet valójában nem is olyan nehéz találni, ha tudod, hogy mit és hogyan keress. Az ötletek ugyanis ott vannak körülöttünk mindenhol, és csak arra várnak, hogy rájuk találjunk.

A legtöbb sikeres vállalkozási ötlet egyszerű, és nagyon sok esetben belőled születik. Valami, amit szeretsz. Valami, amiben kiváló vagy, illetve amiben kiválóvá válhatsz. Egy élmény, tapasztalat, amit átéltél. Valami, ami már most is része a mindennapjaidnak, csak éppen nem veszed észre, hogy akár egy vállalkozási ötlet is lehetne. 

Töltsd le a 100 jövedelmező online vállalkozási ötlet PDF útmutatót, amiben olyan példákat gyűjtöttem össze neked, amivel rengeteg saját ötlet juthat eszedbe.

Ajánlott bejegyzések ebben a témában

legjobb online vállalkozási ötletek 2021-ben

21+1 legjobb vállalkozási ötlet 2021-ben

Milyen vállalkozást indítsak 2021-ben Magyarországon? A sikeres vállalkozás egyik alapja a jó vállalkozási ötlet 2021-ben is. Az ötlet kiválasztásánál pedig figyelembe kell venni a világban bekövetkezett változásokat is. A 2021-es év pedig több szempontból is különlegesnek ígérkezik. A járvány miatt ugyanis

Tovább olvasom »

7 gyakori hiba, amit online vállalkozók elkövetnek

Vállalkozóként mindannyian tévedünk, nem is egyszer. Ezekből a hibákból viszont rengeteget tanulhatunk.  Egy vállalkozás tehát egy tanulási folyamat is egyben. Probléma akkor van, amikor ugyanazokat a hibákat újra és újra elkövetjük, vagy ha látjuk, hogy mások elkövetik ezeket a hibákat,

Tovább olvasom »