-Több jövedelem, nagyobb szabadság -

Ha már sikerült felépítened egy kisebb közönséget az interneten, és esetleg már valamennyi pénzt is keresel a vállalkozásoddal, a következő logikus lépés a közönségedet és a jövedelmedet növelése. Ha pedig nagyobb szabadságra vágysz, akkor olyan irányba érdemes tovább építeni a vállalkozásodat, amivel automatizálni tudsz folyamatokat és passzívan is tudsz jövedelmet keresni – az állandó jelenléted nélkül is.

Töltsd le PDF útmutatót, amiből megismerheted a 3 legjobb üzleti modellt, amivel időt tudsz felszabadítani magadnak, és amivel egy szabadabb életet tudsz elérni.

Ajánlott képzés a témában

A képzést azoknak az online vállalkozóknak, bloggereknek, szabadúszóknak javaslom, akik szeretnék megérteni, hogy az online marketing erőfeszítéseik ellenére miért nincs elég közönségük, ügyfelük, és mivel lehetne jövedelmezőbbé tenni a vállalkozásukat.

Ajánlott bejegyzések ebben a témában

email marketing

Email lista építés – a következő nagy dobás?

Egyre nehezebb elérni a közösségi médiákon keresztül azokat az embereket, akik egyébként szeretnének hallani rólunk. Ez különösen igaz a Facebookra, ahol a változó algoritmusoknak köszönhetően egyik napról a másikra drasztikusan csökkenhetnek az organikus (ingyenes) elérések. Mi a megoldás a fizetett

Tovább olvasom »