Ajánlott eszközök

Ezt az “Ajánlott eszközök” oldalt azért hoztam létre, hogy gyorsan és egy helyen megtaláld azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amik nekem nagyon sokat segítettek, ezért neked is jó szívvel ajánlom őket. Ezek közül sok nélkülözhetetlen egy online vállalkozás elindításához és működtetéséhez. A listában csak olyan terméket és szolgáltatást találsz, melyet személyesen kipróbáltam, teszteltem és amivel teljesen elégedett vagyok. 

Tájékoztatás: a linkek között vannak un. affiliate linkek, ami azt jelenti, hogy a linken keresztüli vásárlás után néhány esetben jutalékot kapok. Ez a termék/szolgáltatás árát nem befolyásolja.

TOP eszközök, melyekre egy online vállalkozás bármilyen szintjén szükséged lesz

Webonic

#1 tárhely szolgáltató

Webonic tárhelyszolgáltatót hosszú keresés és tesztelés után választottam ki. Korábban volt már több weboldalam, melyek máshol futottak, viszont a blogomhoz olyan tárhelyet kerestem, ahol ha bármilyen kérdésem, problémám van, azonnali segítséget kapok – számomra is érthető nyelven. A Webonicnál egy weboldal indítása pár kattintással lehetséges, a felületein minden könnyen megtalálható. Az ügyfélszolgálat elérhető telefonon vagy emailen, és mindig gyorsan választ kapok a kérdésemre.

WordPress weboldal – Egyszerűen ingyenes tréningemben részletesebben olvashatsz a domain foglalásról, a Webonic tárhely csomagokról és a WordPress telepítéséről.

ConvertKit

#1  email marketing szoftver

Az email a mai napig a leghatékonyabb és legbiztosabb kommunikációs csatorna, amin keresztül az online közönségeddel kapcsolatot építhetsz és kommunikálni tudsz. Ezért az email listád építése fontos priorítás, és érdemes ehhez az eszközt hosszú távra kiválasztani már az indulásnál.

ConvertKit ma a legjobb email lista építő eszköz. Minden benne van, amire egy  online vállalkozásnak szüksége van. Annyira felhasználóbarát, hogy a használatához nem lesz szükséged fejlesztőre vagy tanácsadóra – csak némi angol tudásra.

Nagyon egyszerűen tudsz létrehozni a segítségével feliratkozó űrlapokat, a feliratkozóidon belül pedig csoportokat képezhetsz, így a különböző igényekre különböző tartalmat tudsz küldeni. Egyszerűen fel tudsz építeni értékesítési tölcséreket és automatizálhatod vele a folyamataidat.

MyThemeShop

Prémium WordPress sablon, #1 ár-érték arány

Egy blog vagy weboldal indításánál már az indulásnál is fontos, hogy egy oldal a tartalmon kívül a megjelenésével is megragadja a látogatókat. Ehhez pedig egy gyorsan betöltődő, mobil eszközökön is szépen megjelenő prémium sablonnal érdemes indulni. Az elején viszont nem szükséges a legdrágább, sokszor több tízezer forintos sablonok közül választani, mivel sokkal kedvezőbb áron is találsz tökéletes prémium sablonokat.

Sok lehetőséget megnéztem, és a MyThemeShop mellett döntöttem, mert minden szempontnak megfelelnek a sablonjai, ráadásul nagyon kedvező áron. A cég ügyfélszolgálata és támogatási rendszere pedig eddig minden elvárásomat felülteljesítette. A MyThemeShop sabonokról többet megtudhatsz  a Sablonok videómból.

Blog és weboldal építés eszközök

Canva – grafikai szoftver

Canva egy egyszerűen használható, ingyenes grafikai program, rengeteg ingyenes stock fotóval és kész sablonokkal, ötletekkel. Óriási segítség, hogy ki tudod választni, milyen célra, felületre szeretnél grafikát tervezni, és a szoftver automatikusan megadja hozzá a javasolt méreteket, így ezzel neked nem kell foglalkozni. A fizetős verziójában néhány gombnyomással tudod a méreteket módosítani, és egy grafikát pl. az összes közösségi média saját méretére alakítani. Én ebben a programban készítettem el a logomat, a blogbejegyzéseimhez és a közösségi média oldalaimra az összes grafikát, illetve a letölthető e-bookokat.

Jó minőségű, ingyenes stock fotókat találsz még ezeken az oldalakon is:  Unsplash és a Pixabay

 

FlashBack – képernyőrögzítő és videoszerkeztő szoftver

A legtöbb videoszerkesztő program használata számomra túl bonyolult, ezért FlashBack szoftver mellett döntöttem, mert könnyű a használata, mégis, nagyon sokat tud. Az oldalon vannak egyszerű, jól követhető oktató videók, melyek lépésről lépésre megtanítják a szoftver használatát. 30 napos ingyenes kipróbálási lehetőséggel.

Buffer

Buffer egy nagyszerű eszköz a közösségi média bejegyzések ütemezésére és automatikus kiküldésére. Az ingyenes verzióban 10 bejegyzést lehet előre ütemezni, a fizetős verzióban közösségi médiánként 100 bejegyzést. a Buffer nagyon sok időt megtakarít nekem az előre ütemezéssel, a kiküldések után pedig hasznos statisztikát küld a program a bejegyzések eredményeiről.

Online vállalkozás képzések

Fizzle vállalkozásindítás tréning (angol nyelven)

Fizzle egy mindenre kiterjedő lépésről-lépésre vállalkozásindítási tréning bloggereknek, podcastereknek, szabadúszóknak, független kreatív vállalkozóknak. A programn keresztül hozzáférést kapsz több, mint 100 óra videóhoz, egy támogató közösséghez,  nagyon hasznos esettanulmányokhoz, és a legsikeresebb amerikai online vállalkozókkal készült interjúkhoz.  Eddig 13 000-en tanultak ebből a programból online vállalkozást építeni. A program havidíjas, viszont 2 héten keresztül ingyen ki lehet próbálni.

WordPress weboldal létrehozása – Egyszerűen

Ebben a 17 részes ingyenes videótréning sorozatban megmutatom neked, hogy lépésről- lépésre hogyan hozhatod létre a saját WordPress blog vagy weboldaladat.

Pénzzel kapcsolatos termékek/szolgáltatások

Korábban a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy hiába keres valaki jól, ha nem tud a pénzzel bánni. Ezért elkezdtem a pénzügyi intelligenciámat és tudatosságomat fejleszteni, aminek köszönhetően néhány év alatt óriási javulást értem el az életminőségemben. A következő eszközök abban segtenek neked, hogy nálam gyorsabban és hatékonyabban tanulhass meg jobban bánni a pénzeddel.

14 napos ingyenes online pénzügyi képzés

Szendrei Ádám pénzügyi tanácsadó ingyenes online pénzügyi képzéséből a bölcsebb pénzkezelés alapjait tanulhatod meg.

Személyes Pénzügyek Mesterfokon képzés

Ebben a Személyes Pénzügyek Mesterfokon tréningben minden benne van, ami ahhoz kell, hogy mielőbb megszabadulhass a hiteleidtől, megtanulj jól bánni a pénzeddel és szabadon, anyagi biztonságban élhess.

Szendrei Ádámmal készült interjúmat itt olvashatod: Hogyan érte el egy 29 éves pénzügyi tanácsadó a “korai nyugdíjat”?

Könyvek

Tudástár Klub

Tudástár Klub tagjaként idő és költséghatékonyan férhetsz hozzá a legjobb angol nyelvű pénzügyi, online vállalkozási és személyiségfejlesztő könyvek összefoglalójához magyarul, hanganyag formájában is. A klubhoz időszakosan tudsz csatlakozni. Ha nincs azonnali csatlakozási lehetőség, iratkozz fel a várólistára és értesítést kapsz a klub legközelebbi megnyitásáról.

A  kedvenc könyveim

Ezekben a bejegyzésekben megtalálod a kedvenc könyveimet, melyek nekem a legtöbbet segítettek. Ezeket a könyveket örömmel ajánlom Neked is:

9 könyv a pénzről, amely megváltoztathatja az életedet

15 Könyv leendő Online Vállalkozóknak, amit többször is érdemes elolvasni