PSZT...TUDTAD, HOGY VAN EGY TUTI STRATÉGIA, AMIVEL ELJUTHATSZ A PÉNZTERMELŐ BLOG FELÉPÍTÉSÉIG?

Az interneten szeretnél vállalkozni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
Ha téged is ez tart vissza az elindulástól, olvass tovább!

Bemutatkozik a...

Viszlát Taposómalom AKADÉMIA

17 LÉPÉSBŐL ÁLLÓ ONLINE VÁLLALKOZÁSÉPÍTÉSI RENDSZER, AMIVEL AZ ÖTLETEDTŐL ELJUTHATSZ EGY JÓL MŰKÖDŐ ONLINE VÁLLALKOZÁSIG ÉS AZ ELSŐ ONLINE JÖVEDELMED MEGSZERZÉSÉIG

Ez a közérthető, könnyen követhető lépésről lépésre program megmutatja neked, hogy...

Amikor néhány éve elindítottam a viszlattaposomalom.hu-t, először elvesztem az interneten megtalálható átláthatatlan információtengerben. Rengeteg egymásnak ellentmondó tanáccsal találkoztam, sok önjelölt guruval, miközben az elérhető infókból képtelen voltam kiszűrni a lényeget:  Hogyan álljak neki az online vállalkozásom felépítésének? 

Nem láttam át a teljes folyamatot, a lépéseket, és csak egyhelyben topogtam. Az éreztem, hogy az interneten vállalkozást indítani a legnehezebb dolog, amivel az életemben találkoztam. Az idő pedig csak ment… 

Semmi másra nem vágytam, csak egy hiteles mentorra, aki segít a fejemben helyre rakni a sorrendet, és megmutatja, hogy megmutatja, hogy melyik lépés jön melyik után – és ezért nem kér tőlem vagyonokat.  

6 hónap reménytelen próbálkozás után rátaláltam egy angol nyelvű képzésre, ami végre megmutatta, hogy hogyan vágjak bele egy online vállalkozás építésébe – lépésről lépésre. 

Miután elkezdtem ezt követni, letisztult a fejemben a teljes folyamat, és minden könnyebbé vált. Néhány hét alatt megsokszorozódott a weboldalam forgalma, elkezdett növekedni a bevételem, és visszanyertem az önbizalmamat. Ma pedig a van egy jövedelmező online vállalkozásom

Közben pedig rájöttem:

Az online vállalkozás valójában EGYSZERŰ, ha tudod, hogy mit, mikor és milyen sorrendben csinálj.

Ezzel a bevált módszerrel rengeteg időt, pénzt és energiát sikerült megtakarítanom, ezért létrehoztam a Viszlát Taposómalom Akadémiát, hogy a módszer és a tapasztalataim megosztásával másoknak is tudjak segíteni. 

A képzés tehát hozzám hasonló online vállalkozóknak szól, akik szeretnének időt rabló próbálkozások helyett egy bizonyítottan működő rendszert követni – elérhető áron. 

Copy of Köztünk a helyed

Kinek szól a képzés?

 • Neked is eleged van a 9-5-ig tartó mindennapos taposómalomból, és nagyobb szabadságra vágysz? 
 • Te is jobb életről álmodsz? Nem szeretnél úgy pénzt keresni, hogy közben alig látod a gyerekeidet felnőni? Eleged van a főnöködből, akik beosztja helyetted az idődet? 
 • Az érzed, hogy több van benned? Szeretnél végre magadnak dolgozni? 
 • Arra vágysz, hogy akkor, ott és azzal dolgozhass, akivel szeretnél?

Ez a képzés neked szól, ha

 • alkalmazott vagy “vállalkozó szívvel”, de nem tudod,  hogyan indulj el
 • már online vállalkozó vagy, de megakadtál, és szeretnéd a vállalkozásodat működőképessé tenni
 • a pénzügyektől kezdve, a fitneszen át az önfejlesztésig a legkülönfélébb témák egyikében szeretnél bloggerként, szakértőként, szolgáltatóként, coach-ként segíteni másoknak
 • nem a gyors meggazdagodást keresed, hanem rendszeres és biztos online jövedelmet szeretnél elérni egy olyan tevékenységgel, amit szeretsz, és amiért szívesen kelsz fel hétfő reggelenként is

Mitől különleges ez a képzés?

A VTM Akadémián megtanítom neked azt az utat, amivel eljuthatsz te is a működő online vállalkozásig és az első jövedelmedig – 17 lépésben. 

Ez az út ma a legegyszerűbb és legbiztosabb online vállalkozásépítési módszer, amit már sok külföldi és magyar vállalkozó is követ. Magyar nyelven viszont nem találtam olyan képzést, ami ezt a módszer így egyben tanítaná, ezért hoztam létre a VTM Akadémiát.  

A programot úgy alakítottam ki, hogy minden benne legyen ebben az egy képzésben, amire szükséged van az elinduláshoz (elmélet, gyakorlat, technikai tudnivalók) , de ne legyen benne semmi olyan, amire ebben a szakaszban nincs szükséged. Mindezt a lehető legközérthetőbben igyekszem átadni neked. 

Valójában egy “eltévedésbiztos” térképet kapsz a kezedbe, amit csak lépésről lépésre követned kell. 

A program elvégzése után...

Lesz egy biztos alapokra épülő vállalkozásod

 • Az elindulás előtt még gyorsan teszteljük az ötletedet
 • Lesz egy pontosan meghatározott célközönséged

Lesz egy saját márkád

 • Megtanuljuk, hogy hogyan válj hiteles szakértővé a közönséged szemében – akár kezdőként is
 • Segítek, hogy hogyan tűnhetsz ki a versenytársaid közül, hogyan válaszd ki jól a márkaneved, milyen logóval indulj stb.

Elkészülnek az első “közönségvonzó” tartalmaid

 • Megtanuljuk, hogy hogyan és miről hozz létre tartalmakat (akár blog, podcast, videó, közösségi média esetében )
 • Megmutatom, hogyan írd meg profin a “Rólam” oldalad és az első bejegyzéseidet

Lesz egy működő weboldalad

 • Megbeszéljük, milyen weboldalra lesz szükséged az elinduláshoz
 • Kapsz egy weboldalkészítés és grafikai szoftver tanfolyamot, hogy akár egyedül is el tudd készíteni az oldaladat

Lesz egy épülő email listád

 • Megbeszéljük, hogy pontosan hogyan építsd és ápold az email listádat. Szó lesz a GDPR-ról is.
 • Megmutatom a saját hírlevélküldő rendszerem működését a gyakorlatban

Megtanulod, hogyan terelj látogatókat az oldaladra

 • Ismerni fogod a forgalomépítés legjobb módszereit
 • Megtanítom azokat a módszereket, amivel néhány 100 látogatóból elértem a havi 15000 látogatóig

Tudni fogod, hogy hogyan kereshetsz a legegyszerűbben pénzt az interneten akár kezdőként is

 • Megismered a kezdőknek is javasolt 3 pénzkeresési módszert
 • Megbeszéljük, hogy mikor érdemes kezdened a pénzkeresést 

Kész vagy változtatni az életeden?

Mit mondtak azok, akik már részt vettek a képzésen?

Ismerj meg néhány véleményt azoktól, aki már részt vettek a képzésemen: 

Már csak néhány lépés választ el a beiratkozástól, aminek a segítségével elkezdheted felépíteni azt a vállalkozást, amivel függetlenebb életet teremthetsz magadnak!

1. Nyomd meg a “Beiratkozom a képzésre” gombot és töltsd ki a megrendelő űrlapot!

2. Fizesd ki a képzést biztonságosan bankkártyával a Barion rendszerén keresztül, vagy átutalással. 

3. A fizetést követően azonnal hozzáférést kapsz a teljes képzési anyaghoz. A bejelentkezéshez szükséges a jelszót emailen keresztül kapod meg. 

4. Emailen elküldöm neked a részleteket a videóhívásokról és a VIP csoport csatlakozásról.

Pénzvisszafizetési garancia

Szeretném a döntésedet megkönnyíteni, hogy a vásárlással semmilyen kockázatot ne vállalj. 

Ezért ha a képzésem nem szünteti meg a vállalkozásindítás körüli bizonytalanságodat, és még mindig nem látod a pontos utat,  30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok ÉS kapsz tőlem egy ingyenes 1 órás mentorálást, amikor átbeszéljük a folyamatot, illetve hogy hol akadtál el. Így valójában semmilyen kockázattal nem jár a vásárlásod. 

 

Gyakori kérdések

" Az előrejutás titka az elindulás." - Agatha Christie

Ha még mindig nem vagy biztos benne...

Az interneten mindig lesz hely az elinduláshoz, de egy kicsit mindig nehezebb lesz, ahogy újabb versenytársak indulnak el. Az idő tehát megy…

2 döntési lehetőséged van ma:

 1. Megpróbálsz egyedül boldogulni, és a rengeteg megtanulandó között rendet rakni. Saját tapasztalatom: ez egy lassú és bizonytalan eredményeket hozó út, és összességében több időt és pénzt veszítesz vele, mintha egyszer befektetnél egy jól követhető programba. 

2. Befektetsz a tudásod fejlesztésébe és egy bevált utat követsz, ahol mindent egy helyen, rendszerezetten megtalálsz. Ezzel hosszú távon nagyon sok időt és pénzt megtakaríthatsz. Szóval érdemes most lépned, ha 6 hónap múlva már sokkal előrébb szeretnél tartani. 

Én magyar nyelven nem találtam hasonló, rendszerként követhető képzést elérhető áron, ezért hoztam létre a VTM Akadémiát. 

Szóval, ha kész vagy változtatni az életeden, akkor tarts velünk! A képzésbe mindent megtalálsz, amire az elindulásodhoz és az első sikereidhez szükséged lesz! 

Ki lesz a trénered?

Paulányi Bea, marketing igazgatóból lett szabad ember, blogger, online vállalkozó. Piackutatással, marketing tervezéssel és márkaépítéssel töltötte eddigi élete legnagyobb részét. Néhány éve búcsút mondott a multis taposómalomnak, és elindította a viszlattaposomalom.hu blogot.

Az tudása és a saját online tapasztalatai ötvözésével azoknak szeretne segíteni, akik szintén nagyobb szabadságra és olyan munkára vágynak, ami miatt lelkesítő felkelni hétfő reggel is.