Jövő vállalkozói, figyelem! Hamarosan indulunk...

Építs közönséget az interneten és keress pénzt olyan munkával, amit szeretsz

Indítsd el és építsd fel álmaid online vállalkozását a TÉRKÉPEK, KÉPZÉSEK, és TÁMOGATÁS segítségével, amit a ViszlátTaposómalom új tagsági felületén érhetsz el - hamarosan.

Egy online vállalkozás indítása és építése sok kihívással jár. A rengeteg átláthatatlan információ között sok vállalkozó elveszik, ezért nem találja a kezdő vagy következő lépéseket. Az internet ráadásul tele van önjelölt ‘gurukkal’,  rossz tanácsokkal, ezért nehéz eldönteni, hogy kiben bízhatunk.

Paulányi Bea vagyok, a viszlattaposomalom.hu blog elindítója. Én is keresztülmentem néhány éve a bizonytalanságon, amit sok kezdő online vállalkozó megtapasztal. 

Ez motivált arra, hogy létrehozzam az új VTM BOOTCAMP PLATFORMOT, ahol mindent egy helyen megtalálsz, amire az online vállalkozásod beindításához szükséged van. 

Így készül a VTM Bootcamp...
  • Tagként hozzáférést kapsz a Viszlát Taposómalom TÉRKÉPHEZ, aminek a segítségével rendszerként, egyben fogod látni a teljes folyamatot. Ezt csak követned kell lépésről lépésre, így mindig fogod tudni, hogy éppen mire fókuszálj.
  • A platformon megtalálod a szükséges elméleti és gyakorlati KÉPZÉSEKET - a vállalkozási ötleted megtalálásától, a közönséged építésén át, az online pénzkeresésig minden fontos témában. Megmutatom neked azt is, hogy milyen ESZKÖZÖKET használj és hogyan.
  • Egy vállalkozás elindítása és építése egyedül soha nem könnyű. Milyen érzés lenne, ha mindig lenne kihez fordulni SEGÍTSÉGÉRT, és ÚJ INSPIRÁCIÓÉRT a továbblépéshez?
  • A ViszlátTaposómalom BOOTCAMP tagságával könnyen lehet, hogy MINDENT EGY HELYEN MEGTALÁLSZ, AMIRE SZÜKSÉGED VAN.

Kész vagy arra, hogy elindítsd és felépítsd álmaid üzletét az interneten?

CSATLAKOZZ A VIP EMAIL LISTÁMHOZ!

Hamarosan indulunk… 

Csatlakozz a VIP email listámhoz, ha elsők között szeretnél tudni a VTM Bootcamp elindulásáról, illetve ha nem szeretnél lemaradni az első csatlakozók vissza nem térő  ‘Early Bird’ kedvezményéről!


    Az adataid biztonságát kiemelt fontossággal kezelem és soha nem adom tovább illetékteleneknek. Az email küldésről bármikor leiratkozhatsz az emailek alján található Leiratkozom gomb megnyomásával. 

    További információért olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót