Életképes Vállalkozási Ötlet képzés

19.900Ft

Kategória:

Az interneten szeretnél vállalkozni, de hiányzik hozzá a vállalkozási ötlet? Ha téged is ez tart vissza az elindulástól, olvass tovább!

Bemutatkozik az...

Életképes Vállalkozási Ötlet
képzés

...egy bizonyított lépésről lépésre rendszer, ami segít neked megtalálni a vállalkozási ötletedet és tesztelni az életképességét még az elindulás előtt

 • Kész vagy arra, hogy felszámold az életedben a taposómalmot, és valami olyannal foglalkozz, ami minden nap lelkesedéssel tölt el?
 • Eleged van abból, hogy nem jut elég idő magadra, a családodra, a gyerekeidre?
 • Szeretnéd kipróbálni magad új dolgokban, segíteni másoknak, miközben új jövedelemforrásokat hozol létre?

Erre ma nincs jobb lehetőség egy online vállalkozás elindításánál.

Ez egyre többen látjuk. Sok leendő vállalkozó viszont megakad a vállalkozási ötlet kiválasztásánál

Akik pedig mégis elindulnak, sokszor olyan ötlettel indulnak, amiről később kiderül, hogy nem volt életképes. Addigra viszont rengeteg idő és pénz veszik kárba. Sokan pont ettől a kudarctól félnek, ezért inkább bele sem vágnak. 

Pontosan tudom, hogy mit érzel, mert én is átmentem ezen. Nekem is volt már olyan online vállalkozásom, amit azért kellett feladnom, mert nem jól választottam ki hozzá az ötletet. 

 

A vállalkozási ötlet kiválasztása a legfontosabb első döntés.

Ha benned is felmerült már valamelyik kérdés, akkor jó helyen jársz: 

 • „Milyen vállalkozást indítsak? Melyik piacon?”
 • “Hogyan találjam meg a vállalkozási ötletemet?”
 • „Hogyan határozzam meg a célcsoportomat?”
 • ” Honnan tudjam, hogy fog-e működni az ötletem? Félek, hogy csak időt és pénzt fogok veszíteni vele.”

Ha azt érzed, hogy csak megy az idő, és még mindig nem találod az ötletedet, ez nem a te hibád! Rengeteg információt találhatsz online marketing témában. De alig van olyan információ,  amiből egyszerűen megértheted, hogy pontosan mi kell egy egy működőképes vállalkozási ötlethez, és hogyan találj rá a saját ötletedre.

Pedig sikeres vállalkozási ötletet találni nem is olyan nehéz, ha tudod, hogy mit és hol keress. 

Ezért sok kísérletezés és tanulás után létrehoztam az Életképes Vállalkozási Ötlet képzést. 

Ebben a képzésben a vállalkozási ötleted kiválasztásához vezető lépéseket fogom megmutatni neked.

 • Megtanítom neked, hogy mitől jó egy jó vállalkozási ötlet, és hogyan találhatsz rá egyszerűen a saját nyerő ötleteidre.
 • Megmutatom, hogyan tudod még az elindulás előtt tesztelni az ötleted életképességét, és hogy lesz-e rá piaci igény.
 • Segítek neked, hogy el tudd kerülni a legnagyobb online vállalkozási és marketing csapdákat.

A képzés során azokat az egyszerű és bevált módszerekkel mutatom meg neked, amiket ma a legjobb online vállalkozásfejlesztési trénerek, mentorok is tanítanak, és amit én is használok a saját vállalkozásomnál.

Kinek való ez a képzés?

Leendő online vállalkozóknak,

 • akiknek még nincs ötletük, és nem tudják, hogy merre keressék a jó ötleteket
 • akiknek van ötletük, de szeretnének biztosabbak lenni az ötletük működőképességében
 • akiknek több ötletük is van, de nem tudnak választani

 

Azoknak az online vállalkozóknak, bloggereknek, szabadúszóknak, akik szeretnék megérteni, hogy az online marketing erőfeszítéseik ellenére miért nincs elég közönségük, ügyfelük, és mivel lehetne jövedelmezőbbé tenni a vállalkozásukat.

A képzésben mindezt lépésről-lépésre, a lehető legegyszerűbben, példákon keresztül fogok elmagyarázni neked.

A trénered

Szia, Paulányi Bea vagyok, marketing igazgatóból lett szabad ember, blogger, online vállalkozó. Piackutatással, marketing tervezéssel és márkaépítéssel töltöttem eddigi életem legnagyobb részét. Néhány éve búcsút mondtam a multis taposómalomnak, és terveztem magamnak egy szabadabb életet, amit mára el is értem.

Az eddigi tudásom és a saját online tapasztalataim ötvözésével szeretnék segíteni neked is, ha hozzám hasonlóan nagyobb szabadságra és olyan munkára vágysz, ami lelkesedéssel tölt el hétfő reggel is.

Szeretnék segíteni neked, hogy JÓL INDULJ a legelejétől. . A legtöbb elérhető képzésből sajnos pont a legfontosabb első lépések és az alapok maradnak ki.  

Vélemények

„Bea életképes vállalkozói ötlet tréningje óriási megkönnyebbülést hozott az évekig tartó ötletkeresési bolyongásomban. A felfokozott várakozás után megnyugtatóan közérthető módon rendet rakott az üzleti elképzeléseimben, kiváló inspirációkat nyújtott, gyakorlatilag begyújtotta az indítórakétát. Magam adtam  meg saját magamnak a startengedélyt úgy, hogy most már el is hiszem, hogy meg tudom csinálni. „ Márti

„Bea remek személyiség és hiteles tréner. A workshop tartalmas, inspiráló, elgondolkodtató, néha kijózanító. Gyakorlati tudást kaptam, amivel végre valóban elkezdhetem megvalósítani a terveimet. Tiszta szívből ajánlom minden vállalkozó kedvű nőnek!” V. Szilvi Debrecenből

“A viszláttaposómalom workshopja olyan érme, aminek több oldala van: kellőképpen egyszerű és összeszedett ahhoz, hogy a laikus is megértse, de azt is megmutatja, hogyan tesztelheted ötletedet, illetve hogyan törhetsz ki az önbizalomhiányból, és teheted meg a vállalkozásod indításához szükséges első lépést. Több száz oldalt is elolvashatsz a témában, de a végére nem fogsz sokkal többet tudni, mint amit ez az anyag nyújt. Jó szívvel ajánlom!” Évi

A képzés tematikája

 • Bevezető
 • Modul 1. Indulj JÓL az első lépéstől!
  Lecke 1. A legfontosabb kérdések a vállalkozásod elindítása előtt
 • Modul 2. Ötletek gyűjtése
  Lecke 2. Lehetséges üzleti modellek
  Lecke 3. A szupererőd felfedezése
  Lecke 4. Lehetséges piacok
  Lecke 5. Az online pénzkeresés képlete
  Lecke 6. Hogyan határozd meg jól a célközönségedet?
  Lecke 7. A 3 legjobb vállalkozási ötleted
 • Modul 3. Tesztelés
  Lecke 8. Életképes az ötleted?
  Lecke 9. A Jolly Joker módszer
 • Modul 4. Választás
  Lecke 10. A te „jövőbiztos” vállalkozási ötleted
 • Modul 5. Hogyan állj neki az ötleted megvalósításának?
  Lecke 11. Mindset
  Lecke 12. A következő lépés…

Gyakori kérdések

Milyen formában történik a képzés?

A képzés videókból áll, ahol lépésről lépésre segítek neked végigmenni azon a folyamaton, amivel a legjobb vállalkozási ötletedet ki tudod választani. A képzéshez tartozik egy kinyomtatható vázlat és egy munkafüzet, amivel még könnyebben tudod majd követni a lépéseket.  

Mennyi ideig férhetek hozzá a képzéshez? 

A képzés anyagához korlátlan hozzáférést kapsz. A saját tempódban haladhatsz, később is bármikor megnézheted újra a videókat, és letöltheted a segédanyagokat.

Ha kérdésem van, segítesz?

Természetesen segítek neked, ha megakadnál, és szükséged van rám.  Szívesen válaszolok a kérdéseidre, melyek a képzés során felmerülnek. Ide írhatsz nekem: paulanyi@viszlattaposomalom.hu

Mi történik, ha mégsem tetszik a képzés?

Szeretném, ha úgy kezdhetnél hozzá a vállalkozásod építésének, hogy biztos alapokra építed, ezért nagyon könnyűvé szeretném tenni számodra a döntést:

Ha bármi miatt nem tetszene a képzés, 30 napon belül 100%ban visszafizetem neked a képzés árát indoklás nélkül is.

Mennyibe kerül a képzés?

Ebbe a képzésbe az első legfontosabb vállalkozói döntéshez szükséges tudást gyűjtöttem össze neked. Ezt a tudást sok angol nyelvű könyvből, és online képzéseken tudnád saját magad összegyűjteni kb. egy év, és több száz dollár befektetésével. Szeretnélek viszont segíteni az elindulásban, ezért ennek a képzésnek az ára csak

 19.900 Ft, amellyel örök hozzáférést kapsz, a későbbi frissítésekhez is.

Garancia

30 napos 100% pénz visszafizetési garancia

Ha bármilyen okból nem tetszene a képzés, 30 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.