A Workshop házigazdája: Paulányi Bea

INGYENES WORKSHOP - április 25-30.

Találd meg a Vállalkozási Ötletet,
amivel búcsút mondhatsz a Taposómalomnak!

Csatlakozz az ingyenes workshop képzéshez, és találd meg egy hét alatt a NAGY ÖTLETED, amivel elkezdheted felépíteni ÁLMAID vállalkozását!

Workshop segít neked végigmenni a nyerő vállalkozási ötlet kiválasztásának a lépésein. A feladattal ráadásul nem egyedül fogsz megküzdeni, mert együtt csináljuk végig a lépéseket egy hét alatt!

Mit fogsz teljesíteni a Workshop végére?

Jól hangzik? Add meg a neved, email címed és vegyél részt velünk az ingyenes Workshopon
április 25-30. között!

  nap
  óra
  perc
  másodperc

  Ezeket kapod meg majd a Workshop résztvevőjeként:

  Gyakori kérdések

  A workshop április 25-én kezdődik, amikor reggel megkapod az első videót, az első feladatot és a munkafüzet első részét. Majd a hét minden napján egy újabb rövid videót és feladatot kapsz. A feladatokat teljesen a saját időbeosztásod szerint csinálhatod meg, közben pedig többféle formában is kérhetsz tőlem segítséget a workshop alatt, sőt, még utána is több napig!

  A workshop résztvevői számára egy külön Facebook csoportot hozok létre, ahol bármikor kérhetsz tőlem segítséget. Minden nap egy órán keresztül azonnal válaszolok a felmerült kérdésekre. A workshop után lesz egy webinár találkozónk is, ahol átbeszéljük újra a legfontosabb lépéseket, és itt is felteheted a kérdéseidet. 

  A Worksoop teljesen ingyenes és semmilyen költséggel nem jár számodra. 

  Határozottan IGEN! A workshop első napján rögtön megbeszéljük, hogy mi kell egy életképes online vállalkozási ötlethez, az utolsó napon pedig arról fogunk beszélni, hogy hogyan tesztelheted az ötletedet. Ha van is már ötleted, ezek akkor is nélkülözhetetlen információk, és a segítségükkel továbbfejlesztheted, validálhatod a már meglévő ötletedet.