Fedezd fel az online pénzkereséshez és a szabadabb élethez vezető utat a LÉGY A SAJÁT FŐNÖKÖD! könyvvel ⟹

IMPRESSZUM

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:

Szolgáltató neve: Paulányi Beáta ev. 

Székhelye: 2484 Gárdony, Török Bálint utca 75/A

Email címe: paulanyi@viszlattaposomalom.hu

Weboldal címe: viszlattaposomalom.hu

Nyilvántartó hatóság: NAV

Nyilvántartási szám: 5437132

Tárhelyszolgáltató: Webonic Kft, Székhely: 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11. 

Tárhelyszolgáltató elérhetősége: support@webonic.hu, Tel: +36 22 78 76 74

 

JOGI NYILATKOZAT

A viszlattaposomalom.hu weboldalon (továbbiakban Weboldal) megjelentetett információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Szerző tájékoztatás céljából teszi közzé. A Weboldal böngészésével a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket:

Szerzői jogok védelme:

A Weboldal elemeit a szerzői jogi és más törvények külön védik, amelyeknek értelmében a Weboldal elemei sem egészben, sem részben nem másolhatók a Szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül. A Weboldalon megjelenő információkat a Felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

Nem kell engedély, csak a Szerző írásbeli tájékoztatása szükséges az alábbiakhoz:

  • Idézés
    Az idézésnek meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.
  • Teljes cikk átvétele, az alábbi feltételekkel:
    Az oldalon megjelet írások előzetes írásbeli engedély nélkül átvehetők, amennyiben a tartalom minden eleme változatlan marad, beleértve a szöveget, a szövegkiemeléseket, a képeket, azok elhelyezését, valamint a szövegben elhelyezett hivatkozásokat is. Tartalomátvétel esetén kérünk rámutatni (link elhelyezése) a Weboldal megfelelő oldalára.

Minden más esetben a Szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Felelősség kizárása és korlátozása

A Weboldalom megjelentetett tartalom kizárólag a tájékoztatás célját szolgálja. A Szerző mindent elkövet az információk pontosságáért és időszerűségéért, de semmilyen garanciát nem vállal azok teljességéért, pontosságáért, megbízhatóságáért, megfelelőségért a Weboldalon megjelenő tartalommal, termékekkel, szolgáltatásokkal összefüggésben. A Weboldalon megjelenő informáckók felhasználása kizárólag a Felhasználó saját felelősségére történik.A Szerző kizárja felelősségét a honlapon található linkkel kapcsolt weboldalak tartalmáért, illetve megbízhatóságáért.A Szerző nem vállal semmilyen felelősséget a linkkel hivatkozott weboldalakon található információk, grafikák, ábrák, képek, összességében művek bármilyen célra való alkalmasságát illetően. Minden dokumentumot, grafikát, ábrát, képet a “jelen állapotában”, minden szavatosság nélkül helyez el, és azok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.A Szerző nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy bármilyen más kárért (korlátozás nélkül beleértve az elmaradt hasznot, az üzletmenet megszakadásával vagy az üzleti információ elvesztésével és adatvesztéssel kapcsolatos károkat).A Szerző fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. A Szerző nem garantálja a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatosságát, illetve hibamentességét, és nem vállal felelősséget a Weboldalon működésével vagy a Weboldalon megjelent információkkal összefüggésben semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért.

További információk, és a tartalom felhasználásához engedélykérés:  paulanyi@viszlattaposomalom.hu