Felmerült már benned, hogy

hogyan lehetne kiszabadulni a 40 évig tartó TaposóMalomból, vagy legalább csökkenteni a rád nehezedő mindennapos nyomást?

A nevem Paulányi Bea, és hadd kezdjek rögtön egy jó hírrel: létezik kevesebb stresszel és több örömmel járó élet, és az blogom célja, hogy segítsek neked is elérni ezt.

A legjobb helyen vagy tehát, ha valamelyikben magadra ismersz:

 • eleged van abból, hogy az életedet a munkahelyed alakítja, 40 éven át, minimum heti 40 órában
 • szeretnél lefaragni a rád nehezedő mindennapos nyomásból, állandó stresszből
 • több időt szeretnél a gyerekeiddel tölteni, vagy csak több időt magadnak
 • változtatnál, de nem tudod, merre indulj, vagy csak egy kis bátorítás kellene
 • jól keresel, de felmerült már benned, hogy megéri-e az az ár, amit „fizetsz” érte.
 • több élményt, értelmet, lelkesedést, örömöt keresel az életedben

Gyere, tarts velem erre a kalandra!

Jól ismerem a TaposóMalom érzést. Néhány évvel ezelőtt teljesen zsákutcában éreztem az életem, bár látszólag sikeres voltam. Két jó diplomával a zsebemben és sok munkával felküzdöttem magam a nagyvállalati ranglétrán egy marketing igazgatói pozícióba. Megvolt mindenem, ami egy ilyen munkával jár: jó fizetés, cégautó, bónuszok, előléptetések.

Belül mégis eljutottam a kiégésig és a depresszió határáig. Elegem volt az állandó stresszből, a 10-12 órás munkanapokból, a közlekedési dugókból, és hogy közben alig van saját életem. Úgy éreztem, képtelen lennék még 30 évig így élni, és várni nyugdíjas éveimet. Vissza akartam kapni a saját életemet!

Fogalmam sem volt, hogy mihez fogok kezdeni, de a kezdeti kudarcaim és több zsákutca után végül sikerült egy sokkal élhetőbb és izgalmasabb életet elérnem. Megtaláltam az időt utazásra, és az elmúlt 4 évben 30-szor jártam külföldön. Ott élek és dolgozom, ahol mindig is szerettem volna (Velencei-tó). Sok időt töltök együtt a kisfiammal, Alex-szel, és a kedvenc skót juhász kutyusommal, Chelsea-vel.

Az utam egy teljes és boldogabb élet felé már eddig is egy izgalmas kaland volt, aminek még nincs vége! Tudom, hogy számtalan élmény vár még rám, és szeretnélek bátorítani, hogy gyere, tarts velem!

De nem is én vagyok a lényeg, beszéljünk inkább rólad!

Hiszek abban, hogy ha eléred a lenti 4 szabadság közül bármelyiket, vagy ha megteszed az első lépéseket valamelyik irányába, azzal elindulsz egy sokkal boldogabb és teljesebb élet felé.

Neked mi jelentene több szabadságot az életedben?

 • A pénz szabadsága – Mindig jöjjön annyi pénz, ami elég
 • Az idő szabadsága – Akkor dolgozhass, amikor szeretnél, és mellette legyen elég időd magadra és a családodra
 • A munka szabadsága – Azzal foglalkozhass, ami örömöt okoz, és ami hétfő reggel is lelkesít
 • A hely szabadsága – Ott élhess, ahol szeretnél

Mi a célja a ViszlatTaposoMalom.hu-nak?

A blogom azoknak szól, akik nagyobb pénzügyi és személyes szabadságot szeretnének, és ehhez saját vállalkozás indítását tervezik.  A célom az, hogy mindenki megtalálja itt a támogatást, aki javítana az életén.

Ahogy a saját életem alakításánál, úgy a blogomban is nálam sikeresebb és tapasztaltabb emberek tudását és tapasztalatát “használom”, amit rengeteg könyvnek, blognak, beszélgetésnek, képzésnek köszönhetek. Tudom, hogy kevés az időd, ezért  a leghasznosabb infokat adom át neked ezen az oldalon.  Szóval ha bármi hasznosat találsz itt, akkor az nem nekem, hanem sok nagyszerű embernek köszönhető!

Mit fogsz az oldalamon találni?

 • csak „komoly” tartalmakat és olyan információkat, amit te is fel tudsz használni. Nem hiszek az „1 hónap alatt milliomos lettem” vállalkozásokban.
 • 100%ban gyakorlati és megvalósítható ötleteket
 • inspirációt, motivációt, bátorítást
 • hasonlóan gondolkodó emberek közösségét és támogatását – gyere, csatlakozz az Élj többet! zárt Facebook csoportunkhoz is

Látni fogod, hogy megéri velünk tartani! A legbiztosabb módja, hogy minden értékes információ eljusson hozzád,  ha feliratkozol az email levelezőlistámra, ahova rendszeresen elküldöm a legújabb ötleteket, cikkeket, eszközöket.

Még egyszer szeretettel üdvözöllek és nagyon örülök, hogy itt vagy! Kérlek, hogy érezd magad otthon az oldalamon! Írj nekem nyugodtan akár emailt (paulanyi@viszlattaposomalom.hu), vagy örömmel fogadom, ha hozzászólsz a bejegyzésekhez, ha bármilyen kérdésed, kérésed van, vagy megosztanád a véleményedet.

Üdvözlettel,

Paulányi Bea

 

Ui: Javasolhatok pár haszonos bejegyzést? Kezdd ezekkel az olvasást:

Hány éves korban kezdődik az életünk?

5 dolog, amit 25 éves korunk előtt meg kellene tanulnunk a pénzügyekről

15 Tipp, amivel Egyszerűsíthetsz az Életeden

Pénzügyi Szabadság Ellenőrzőlista