Szia, Paulányi Bea vagyok és üdvözöllek az oldalamon!

Te hogy állsz a taposómalommal az életedben? 

  • Neked is eleged van abból, hogy az életedet a munkahelyed alakítja, 40 éven át, minimum heti 40 órában?
  • Szívesebben döntenél te arról, hogy mikor, hol és mit csinálsz?
  • Te is szeretnél lefaragni a rád nehezedő mindennapos nyomásból, állandó stresszből?
  • Több időt töltenél a családoddal, a gyerekeiddel vagy a hobbiddal?
  • Több értelmet és örömöt keresel az életedben, és a munkádban is?
Bea1

Ha bárhol magadra ismertél, benned és bennem sok a hasonlóság 🙂

Én pont ezeket éreztem néhány éve. Két jó diplomával a zsebemben és sok munkával felküzdöttem magam a nagyvállalati ranglétrán egy marketing igazgatói pozícióba. Megvolt mindenem, ami egy ilyen munkával jár: jó fizetés, cégautó, bónuszok…

Belül mégis eljutottam a kiégésig és a depresszió határáig. Elegem volt az állandó stresszből, a 10-12 órás munkanapokból, a budapesti közlekedési dugókból, és hogy közben alig van saját életem. Úgy éreztem, képtelen lennék még 30 évig így élni, és várni nyugdíjas éveimet. Vissza akartam kapni a saját életemet, és búcsút mondani a taposómalomnak!

A kisfiam születése után újraterveztem az életemet. Nem volt könnyű elengedi a biztosat a bizonytalanért, és nem is volt egyenes az ideig vezető utam. Először egy webáruházat indítottam egy barátnőmmel, ami a mai napig nyereségesen működik, viszont a szabadságot, amire vágytam, nem értem el vele. Ezért eladtam. 

Ez a tapasztalat rádöbbentett, hogy vállalkozóként nem csak az számít, hogy mennyi pénzt keresünk, hanem az is, hogy hogyan.  

2018-ban végre tudatosan kezdem el keresni, hogy mivel érhetném a szabadság mind a 4 formáját:

  • A pénzügyi szabadságot – Mindig jöjjön annyi pénz, ami elég a céljaim megvalósításához. Nem kell több.
  • Az idő szabadságát – Akkor dolgozhassak, amikor szeretnék, és mellette legyen elég időm a kisfiamra
  • A munka szabadságát – Olyan munkát végezhessek, ami örömöt okoz, és ami hétfő reggel is szívesen kelek ki az ágyból
  • A hely szabadságát – Ott élhessek, ahol szeretnék

Így találtam rá végül a blogírásra, mint vállalkozási ötletre,  ami egy egyszerű és izgalmas útnak tűnt a szabadabb élethez, bár akkor még fogalmam sem volt, hogy blogírással hogyan lehet egyáltalán pénzt keresni. 

Így hát 2018-ban elkezdtem személyes pénzügyekről írni. Pár hónappal később az olvasóim „nyomására” módosítottam a blogom fókuszán. Sok kérdést kaptam ugyanis a pénzügyekkel kapcsolatban, de még többet arról, hogy hogyan kell egy blogot elindítani és lehet-e ezzel pénzt keresni.  Ezért elkezdtem a blogindítás és online pénzkeresés témákkal foglalkozni a blogomban. 

Ma a Velencei-tó partján élek a kisfiammal, és boldog vagyok, hogy néhány éve belevágtam az ismeretlenbe.  A szabadság 4 szintjéből 2,5-et már kipipáltam, és már csak 1,5 van hátra! 

A célom, hogy segítsek neked is elindítani és felépíteni a saját online vállalkozásodat, ami nagyobb szabadságot és több örömöt visz az életedbe!

Gyere, tarts velem, megmutatom, hogy hogyan indulhatsz el te is ezen az úton!


Szeretnéd a legjobb tartalmaimat elsők között egyenesen az email fiókodba kapni? Csatlakozz az email közösségünkhöz (ajándék Útmutatóval)

Szívesen hallgatsz podcast-et részletes információkkal? Iratkozz fel az Online Vállalkozás Egyszerűen podcast csatornára a Spotify-on

Motivációt gyűjtenél a VTM közösségben? Keresd fel az ingyenes Facebook csoportunkat

A leghatékonyabb megoldást keresed? Csatlakozz be a Viszlát Taposómalom képzési programjába, a VTM Bootcamp-be

Kérdésed van? Írj nekem emailt!

Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!