Fedezd fel az online pénzkereséshez és a szabadabb élethez vezető utat a LÉGY A SAJÁT FŐNÖKÖD! könyvvel ⟹

Blogindítással, online pénzkereséssel kapcsolatos kérdésed van?

Itt megtalálod a leghasznosabb tartalmaimat.

Ismerd meg azokat a kipróbált és működő stratégiákat, amiket én is használok és tanítok. Ezeknek a módszereknek, taktikáknak a segítségével te is rövidebb idő alatt érhetsz el eredményeket. 

Hogyan készíts blogot?

Blogot indítanál, de nem tudod hogyan indulj el egy WordPress bloggal? A blogkészítés egyszerűbb, mint gondolnád! 

Ismerd meg és kövesd a WordPress blog létrehozásának a lépéseit!

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan építs jövedelmező online vállalkozást?

Egy sikeres online vállalkozás építése egymást logikusan követő lépésekből áll. Ha van a kezedben egy módszer, amit lépésenként követsz, gyorsabban és biztosabban juthatsz el a stabil pénzkeresésig. Ráadásul kevésbé fogod túlterheltnek érezni magad, ha világos számodra, hogy mikor mit csinálj. 

Ismerd a Pénztermelő blogépítés stratégiáját, illetve az Online Vállalkozás Lépésről Lépésre tervet!

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan indíts podcast csatornát?

Az üzeneteidet nem csak blogon keresztül oszthatod meg a közönségeddel. A podcast szintén nagyszerű csatorna, ami számos előnnyel  jár az írott vagy videótartalomhoz képest. 

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan keress pénzt a blogoddal?

A blogvállalkozók négy fő pénzkeresési módszer közül választhatnak: 

1) hirdetések, szponzorált tartalmak elhelyezése, 2) affiliate marketing, 3) szolgáltatások, 4) termékek értékesítése. 

Az online szolgáltatások és digitális termékek különféle formái a legjövedelmezőbb módszerek közé tartoznak, miközben ezekkel nagyobb szabadságot is teremthetünk az életünkben. 

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan találj rá a témádra?

Blogtémát, vállalkozási ötletet nem is olyan nehéz találni, ha tudod, hogy hol keresd őket. Nagy segítségedre lehet a saját ötleted megtalálásában a 100 jövedelmező online vállalkozás ötlet gyűjtemény, illetve a Blogtéma és vállalkozás Ötlet Útmutató.

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan építs email listát és küldj hírlevelet?

Egy online vállalkozás legértékesebb “vagyontárgya” az email listája. Ezen keresztül építhetünk leginkább bizalmat és kapcsolatot a közönségünkkel, és általában ez bizonyul a leghatékonyabb értékesítési csatornának is. Ezért az email listádat az elindulásod első napjától kezdve érdemes építeni. 

A listaépítéshez először is egy Email marketing szolgáltatóra, más néven Hírlevél Küldő Rendszerrel lesz szükséged. Az Email Lista Indítás Útmutató az email szolgálató kiválasztásában és az Email Marketing alapjainak megismerésében segít neked. 

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan érd el a közönséged?

Nem elég, ha nagyszerű tartalmakat hozunk létre. Ezeket el is kell juttatnunk a közönségünk tagjaihoz. A weboldalunk látogatottságát és a bejegyzéseink olvasottságát számos módszerrel építhetjük. Ilyenek például a keresőoptimalizálás, a  közösségi média posztok vagy a fizetett hirdetések.

Fontos azonban, hogy ne csak a számokra fókuszáljunk, hanem elkötelezett közönséget építsünk, ami azt jelenti, hogy a lelkes követők már alig várják az újabb tartalmainkat. Később pedig marketing trükkök nélkül is megvásárolják a termékeinket. Ha többet szeretnél tanulni erről a témáról, nézd meg az ingyenes a Hatékony közönségépítés videókurzust!

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan készíts blogbejegyzést?

A blog nagyszerű eszköz arra, hogy megszólítsuk és kapcsolatot építsünk az ideális közönségünkkel, akik később ideális ügyfeleinkké válhatnak. Ehhez kiemelkedő blogbejegyzéseket kell készítenünk. 

A sikeres blogolás titka a gyakorlás. Van viszont néhány alapelv és bevált trükk, amivel felgyorsíthatjuk a tanulási folyamatot, és kiemelkedő blogot hozhatunk létre. 

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan fejleszd a gondolkodásmódod?

A sikeres vállalkozásépítéshez nem elég, ha csak a technikai és marketing készségeinket fejlesztjük. A sikerünk ugyanis nagyban függ a gondolkodásmódunktól is. 

Ha nem tudjuk leküzdeni a félelmeinkkel, a kétségeinkkel, vagy ha elkezdjük magunkat másokhoz hasonlítani, ezek mind a sikerünk ellen dolgoznak. Ha változtatni szeretnénk az életünkön,  ehhez fejlesztenünk kell a személyiségünket, a gondolkodásmódunkat, illetve meg kell tanulnunk kitartóan dolgozni a céljainkért. 

Töltsd le az ellenőrzőlistát, ami segít neked abban, hogy hogyan  szerezd meg az álmaid megvalósításához szükséges magabiztosságot.

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Hogyan válj hatékonyabbá?

Egy sikeres blog és online vállalkozás felépítése rengeteg lépésből és feladatból áll. Sokan munkahely vagy család mellett vágnak bele egy blogindításba. Ezért a hatékonyság, a rendelkezésre álló idő legjobb kihasználása a legtöbb vállalkozó életében kulcskérdés. 

Ismerd meg a legjobb módszereket, taktikákat, amivel hatékonyabbá és eredményesebbé válhatsz!

Többet szeretnél tudni? Nézd meg ezeket a bejegyzéseket!

Keresés a bejegyzések között

A lenti nyílra kattintva kategória szerint kereshetsz az összes bejegyzés között. 

Kategóriák

Legfrissebb bejegyzések