Fedezd fel az online pénzkereséshez és a szabadabb élethez vezető utat a LÉGY A SAJÁT FŐNÖKÖD! könyvvel ⟹

Hogyan építs jövedelmező vállalkozást az interneten,
és teremts nagyobb szabadságot az életedben?

Az internetnek hála mára több olyan vállalkozási lehetőség is létezik, ahol minimális tőkebefektetés mellett úgy tudunk pénzt keresni online, hogy közben nagyobb szabadságot is teremthetünk vele az életünkben.

Az egyik ilyen könnyen elindítható forma a blogvállalkozás. Egy egyszerű blog indításával néhány év alatt el lehet jutni egy rendszeres mellék vagy főállású jövedelmet termelő online vállalkozásig, de akár a havi sokmilliós jövedelemig is. Ráadásul léteznek olyan módszerek, amivel nem csak akkor kereshetsz pénzt, amikor dolgozol, hanem alvás közben is.

Mivel egy blogvállalkozás működtetéséhez a legtöbb esetben elég egy laptop és internetkapcsolat, ez lehetővé teszi számodra a LAPTOP életstílust, vagyis hogy akkor és onnan dolgozhass, ahonnan te szeretnél. Így egy blog indítása nagyon ideális vállalkozási lehetőség gyereknevelés, világjárás vagy főállás mellett is.

A blogírás valójában egy életforma

Egy blog sokkal több, mint látogatószerző vagy forgalomépítési eszköz. Egy blogon keresztül…

  • olyan témával foglalkozhatsz, amit szeretsz és ami lelkesít
  • alkothatsz, megélheted a kreativitás érzését
  • taníthatsz, inspirálhatsz, pozitív hatással lehetsz mások életére
  • kapcsolatokat, barátságokat építhetsz hasonló gondolkodású emberekkel

 És ami a legjobb: ezzel pénzt is kereshetsz. 

Hogyan keresnek pénzt a blogvállalkozók?

A legsikeresebb bloggerek, blogvállalkozók nem közvetlenül a tartalmaikból — vagyis nem hirdetésekből vagy fizetett tartalomírással – keresnek pénzt. A hirdetésen túl számos egyéb jövedelemszerzési módszer létezik. Ami közös ezekben, hogy ezek a vállalkozók rendszereket hoznak létre, ami folyamatosan új ügyfeleket és bevételt termel nekik. 

  • Vannak, akik csak az ügyfélszerzésre hoznak létre rendszereket, miközben a szolgáltatásukat továbbra is személyesen nyújtják (szabadúszók, tanácsadók, coach-ok). 
  • Akik viszont ennél nagyobb szabadságot szeretnének elérni, azok olyan termékeket hoznak létre (online kurzusok, tagsági rendszerek stb), ahol az értékesítés és a szolgáltatás nyújtása is automatizáltan működhet.  Így  a saját befektetett idejüktől függetlenül kereshetnek pénzt. 

Hol van még hely az interneten?

Egyre több blogot találni magyar nyelven is az interneten, de meggyőződésem, hogy a legtöbb témában a minőségi blogírás és a sikeres blogvállalkozások kora még csak most kezdődik

Ráadásul a lehetőség nem korlátozódik csak a klasszikus írott blogra. Ha szívesebben beszélsz, akkor indíthatsz podcast-et (audio-blog), ami a magyar piacon egy fiatal,  dinamikusan fejlődő műfaj, vagy készíthetsz videótartalmakat a YouTube-ra. Bármelyik műfajt választod is, az elindulás a technológia és a szoftverek fejlődésének köszönhetően ma minimális befektetést igényel és soha nem volt még ennyire könnyű. 

Amire szükséged lesz: egy stratégia

Egy blogvállalkozás felépítése nem csak írogatásból áll. 

Komoly munka, sok új dolgot kell megtanulni hozzá, emiatt több évet is igénybe vehet.

Nem könnyíti meg a feladatot a rengeteg átláthatatlan információ, amit az interneten találhatsz az online vállalkozásépítésről vagy a legújabb online marketing csodaeszközökről. Sok a hamis ígéret, egymásnak ellentmondó tanács, nem beszélve a gyors sikereket ígérő gyakran méregdrága tanfolyamokról.  Emiatt egy kezdő blogvállalkozó könnyen összezavarodhat, és sok pénzt elkölthet fölösleges eszközökre, miközben alig halad a céljai felé.

Pedig egy blogvállalkozás felépítése valójában  egyszerű, ha érted az oda vezető utat és látod a fő lépéseket. Ha van a kezedben egy stratégia, amit térképként követhetsz, ezzel az online karrieredet fényévekkel gyorsíthatod fel. 

Honnan tudom? Onnan, hogy én is ugyanolyan bizonytalanul írogattam a blogomban 6 hónapig, mint sokan mások, és egészen addig nem történt semmi, ameddig rá nem találtam egy sokak által használt blogépítési stratégiára. Ennek a jól bevált módszernek a segítségével én is gyorsan növekedési pályára tudtam állítani a blogomat és az online jövedelmeimet is. 

A siker-formula

Egy blog elindítása és építése sok kis lépésből áll. Kezdő vállalkozóként látszólag rengeteg új dolgot kell egyszerre megtanulnunk és csinálnunk, ami ijesztő lehet. Sokat segít viszont, ha egyben látjuk a NAGY KÉPET, amivel elérhetjük a célunkat. Ezt nevezhetjük átfogó stratégiának, siker-formulának, keretprogramnak, vállalkozásépítési módszernek is. 

A lényege, hogy teljesen mindegy, hogy milyen témával foglalkozol, van egy témától független módszer, amivel eljuthatsz a stabil és rendszeres online pénzkeresésig. 

Kész vagy valódi szabadságot teremteni magadnak egy online vállalkozás segítségével? Ismerd meg a stratégiát!