Fedezd fel az online pénzkereséshez és a szabadabb élethez vezető utat a LÉGY A SAJÁT FŐNÖKÖD! könyvvel ⟹

WordPress Egyszerűen – ingyenes videótréning

Soha nem volt még ennyire egyszerű egy saját web- vagy blogoldal elindítása, mint napjainkban. A WordPress ingyenes tartalomkezelő rendszernek köszönhetően bárki könnyen és költséghatékonyan elindíthat egy weboldalt saját maga, vagy egy webfejlesztő segítségével. 

Én minden IT előképzettség nélkül vágtam bele néhány éve az első egyszerű blogoldalam elindításába. Miután találtam egy jól követhető ingyenes WordPress képzést, rövid időn belül meg is született az első oldalam. 

Egy ilyen videó útmutatót találsz ezen az oldalon, amivel szeretnék segíteni neked az oldalad létrehozásában. A videókból megismerheted a WordPress legfontosabb elemeit, és egy weboldal létrehozásának a lépéseit. 

Extra tippek a WordPress weboldaladhoz:

Tárhelyszolgáltató: Szükséged lesz egy tárhelyszolgáltatóra, ahol a weboldalad a legnagyobb biztonságban működik majd. Én a webonic.hu-t javaslom, akiket alapos keresés után választottam ki, és azótan is ott fut a viszlattaposomalom.hu oldalam. Az ügyfélszolgálatuk állandóan a rendelkezésemre áll, semmilyen kérdéssel nem hagytak még magamra. 

Sablonválasztás: még egy kis extra segítség a sablonod kiválasztásához profi webszakértőktől: A legjobb WordPress sablonok kezdőknek

Biztonsági bővítmények: A weboldalunk biztonságáról bővítmények segítségével és rendszeres frissítéssel gondoskodhatunk. Én ezeket az ingyenesen letölthető biztonsági bővítményeket használom: 

  • UpdarftPlus – weboldal biztonsági mentés és visszaállítási lehetőség
  • WordFence – víruskereső program
  • Akismet – spam hozzászólás szűrő