Fedezd fel az online pénzkereséshez és a szabadabb élethez vezető utat a LÉGY A SAJÁT FŐNÖKÖD! könyvvel ⟹

Landing transparent

TÖLTSD LE AZ ONLINE VÁLLALKOZÁS ÚTMUTATÓT

Kövesd a bevált lépéseket a vállalkozásod megtervezéséhez és építéséhez

Hogyan válj azzá az emberré, aki félelem nélkül változtat az életén? (Könyvajánló)

Sokan vágynak egy tartalmasabb, szabadabb életre és nagy vonalakban látják is az odavezető utat is. Mégsem merik megtenni az első lépéseket.

Az ok gyakran az, hogy ami igazán boldoggá tenne minket, az nem feltétlenül egyezik meg azzal, amit a társadalom „elvár” tőlünk és értékel. Ha pedig nem vagyunk ennek tudatában, ez mázsás súllyal húzhat minket visszafelé.

Az anyagi sikereket, a jó karriert a környezetünk nagyra értékeli, és sokan ezek mentén tűznek ki a célokat is. Mégis, hány emberről olvasni, akik a jelentős szakmai és anyagi sikerek ellenére elégedetlenek az életükkel.

Hiába épít ugyanis valaki sikeres karriert vagy hiába lesz valaki sikeres vállalkozó, ha nem szeretni azt, amit csinál.

SzuperÉn Útmutató önmagad legjobb változatához

 

Én pont ebbe a csapdába estem bele korábban a munkámmal kapcsolatban. Hiába értem el vezető pozíciót egy pénzintézetnél, belül éreztem, hogy valami félresikerült. Boldogtalan és elégedetlen voltam.

Tudtam, hogy ez már nem az én utam és változtatnom kellene, mégis csak a gyermekem születése után sikerült meghoznom a döntést. Ekkor végre búcsút mondtam a taposómalomnak, és néhány kevésbé sikeres próbálkozás után így jutottam el végül a viszlattaposomalom.hu elindításáig, ami ma a hivatásomnak érzek.

Két kérdés viszont azóta is foglalkoztat:

Mi kell ahhoz, hogy olyan emberré válhassunk, aki élvezi az életet? És hogyan lehet ide eljutni?

Talán benned is felmerültek már ezek a kérdések.

Néhány hete jelent meg Szendrei Ádám: Szuperén – Útmutató önmagad legjobb változatához című könyve, ami pont ezekre a kérdésekre ad választ.

Nagyon ütős önismereti könyv lett, ami egyben gyakorlatias is, tele motiváló példákkal a való életből.

Aki ma gondolkozik azon, hogy változtatna az életén, de nem tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá, vagy valamiért képtelen megtenni az első lépéseket, ez a könyv képes lehet megadni a kezdő lökést.

Szendrei Ádám azzal indítja a könyvét, hogy a legtöbb ember az önismeret és önfejlesztés területén tett erőfeszítései ellenére sem válik képessé arra, hogy megoldja az élete nagy problémáit és önfeledten, boldogan éljen.

Ennek gyakori oka, hogy hiányoznak az alapok, amire az életünket építhetjük.

Ilyen alap például az önismeret, amivel sokan hadilábon állunk. Az önismeret ugyanis kemény munkával jár. Mégis megéri a folyamatot az elején kezdeni, mert csak így érhetjük el önmagunk legjobb változatát.

Ádám ezt a könyvben SzuperÉn állapotnak nevezi. Itt nem kell semmilyen misztikus dologra gondolni. A SzuperÉn egyszerűen mindannak az összessége, ami boldoggá tesz minket és ami motivál. Ebbe beletartozik a hivatásunk is, amivel anyagi sikereket érhetünk el, és amivel pozitív hatást gyakorolhatunk mások életére is.

Mire számíthatsz a SzuperÉn könyv elolvasása után?

Ádám nem kevesebbet ígér, mint hogy akik bejárják ezt a fejlődési utat, lassan felülemelkednek a mindennapi problémákon, és képesek lesznek egy magasabb tudati és érzelmi állapotban működni. Nem idegeskednek, nem rohannak, nem félnek, mégis elérik, amit szeretnének. Teljes életet élnek, és ha akarnak, sok pénzt keresnek.

Mindenesetre számomra a könyv már az első elolvasás után görbe tükörré vált. Ráébresztett ugyanis arra, hogy még mindig vannak olyan külső körülmények, amik miatt fölöslegesen rohanok és idegesítem magam.

Ha csak néhány ilyen negatív érzésünk eltűnik a könyv hatására, azt gondolom, máris megérte elolvasni.

SzuperÉn 5 lépésben, vagyis a Hős Útja

A könyv viszont ennél sokkal többről szól.

A Hős Útja 5 lépésben vezet végig az önismeret és fejlődés folyamatán. Az út, amire készülünk, nagyon hasonló lesz, mint amin a Pókember vagy a Mátrix hőse is végigmegy a filmben, innen a Hős Útja elnevezés.

Nézzük is át röviden a Hős Útját, illetve hogy a személyiségfejlődésünk 5 fő állomását végigjárva hova juthatunk el:

1. Fogságban

A legtöbb ember ezen a szinten indul el az önismereti úton, hiszen az iskola és a környezetünk erre tanít minket.

Ez a szint a „kulturbörtön” állapota, amikor az életünket leginkább a külső elvárások és megfelelési kényszer alakítják. A legnagyobb veszély az, hogy általában nem is vagyunk tisztában azzal, hogy mi és hogyan formája az életünket. Aki mégis képes meglátni egy szabadabb élet lehetőségét, sokszor nem képes elindulni ennek az irányába a félelmei miatt.

Az ezen a szinten kitűzött célok általában nem a saját céljaink, ezért hiába érjük el őket, nem tesznek minket boldoggá.

2. Ébredés

Aki eljut erre a szintre, képes függetleníteni magát a társadalmi szabályoktól, túllépni a korlátozó hiedelmeken és valódi célokat kitűzni.

Ezen a szinten az emberek rájönnek, hogy csak az számít, hogy ők mit szeretnének. Képessé válnak különbséget tenni a kulturális szabályok és a saját akarat között. Emiatt megszűnik a folyamatos aggódás érzése, mert nem kell többé megfelelni senkinek.

3. Újjászületés

Ezen a következő szinten rájössz, hogy valójában minden, amire vágysz az a boldogság, a nyugalom, a szabadság érzése és a szeretet. Ezek pedig nem függenek tárgyaktól vagy a pénztől, hiszen ezeket az érzéseket mi magunk tudjuk létrehozni és átélni.

Itt képessé válsz irányítani a saját gondolataidat, érzéseidet is. Megérted, hogy a külvilágnak nincs hatalma az érzéseid felett, helyette viszont egyedül te vagy felelős azért, hogy hogyan érzed magad.

4. Kiteljesedés

Ennél a lépésnél a boldogságod nem függ már attól sem, hogy eléred-e a kitűzött céljaidat. Ahogy Ádám írja:

„ .. Boldog vagy a jelenben, szeretet, folyamatos fejlődés, nyugalom és bőség vesz körül….. Ekkor szabadon tudsz már gondolkodni, továbbá képes vagy kitűzni a valódi céljaidat is.”

Ezen a szinten a pénz sem jelent korlátot abban, hogy megéld a szabadság érzését. Azt teheted, amit örömmel teszel, és itt már tisztán fogod látni azt is, hogy milyen emberré szeretnél válni.

Miután ezt elérted, és szeretnél még tovább fejlődni, az utolsó lépésnél képessé válsz arra is, hogy másoknak segíts.

5. SzuperÉn

Ezen a szinten rájössz, hogy van egy küldetésed. Szeretnél visszaadni a világnak, mert az erőidet így tudod a legjobban hasznosítani.

Szívből és magabiztosan cselekszel. Nem kell rohannod, van időd, hogy felépítsd azt az életet, amire vágysz.

Ez az a szint, ahol felfedezheted a Nagy Miérted, ami belső erőként motivál. A könyv segít abban is, hogy milyen eszközök segítségével  gyakorolhatod a legnagyobb pozitív hatást a világra.

Az 5 lépéses folyamat során nemcsak az önismeret, hanem az érzelmi intelligencia, célkitűzés, vezetői és kommunikációs készségek területein is fejlesztheted magad. A könyv tehát nemcsak azoknak jelenthet nagy segítséget, akiben felmerült a vágy a változtatásra, hanem azoknak is, akik már a változás útján járnak az életük valamelyik területén.

A könyvet ingyenes házhozszállítással és 3 ingyenes videógyakorlattal együtt ezen az oldalon rendelheted meg: SzuperÉn Útmutató önmagad legjobb változatához.

 

További interjúk Szendrei Ádámmal:

Hogyan érte el egy 29 éves pénzügyi tanácsadó a “korai nyugdíjat”?

Hogyan képezd magad gyorsabban, vagy ha kevés időd van? Tippek a Tudástár Klub alapítójától

Olvasd el ezeket a bejegyzéseket is:

Tudástár Klub vélemény (és a 11 kedvenc könyvem a klubból)

Önfejlesztés könyvekkel – 9 új könyv az őszi olvasólistámon

 

Kategóriák

SZIA, PAULÁNYI BEA VAGYOK. 

A küldetésem segíteni azoknak, akik hozzám hasonlóan nagyobb szabadságot szeretnének elérni egy saját online vállalkozás felépítésével. Tudj meg többet arról, hogy mit csinálok!

Legújabb bejegyzések:

Csatlakozz a

VTM Bootcamp képzési programhoz!

Untitled design (28)
Untitled design (29)
Untitled design (30)

Gyakorlati képzések és kurzusok

Jól követhető vállalkozásépítési lépések

Támogató és motiváló közösség