Fedezd fel az online pénzkereséshez és a szabadabb élethez vezető utat a LÉGY A SAJÁT FŐNÖKÖD! könyvvel ⟹

Landing transparent

TÖLTSD LE AZ ONLINE VÁLLALKOZÁS ÚTMUTATÓT

Kövesd a bevált lépéseket a vállalkozásod megtervezéséhez és építéséhez

24 sikeres vállalkozási ötlet nőknek [2022]

Egy vállalkozás indítása mindig izgalmas kaland, de nekünk, nőknek külön kihívás lehet.

Mi sokszor család, háztartás és esetleg még egy 8 órás főállás mellett szeretnénk vállalkozást indítani. Így jogos kérdés, hogy milyen vállalkozási ötletek valók nőknek.

A legtöbb esetben fontos szempont, hogy a vállalkozásunkat rugalmasan tudjuk az összes többi szerepünkhöz illeszteni, vagyis akkor és ott dolgozhassunk, amikor és ahol szeretnénk.

Jó hírem van: az internetnek köszönhetően rengeteg olyan online vállalkozási ötlet létezik, amely otthonról végezhető munkát, és emellett rugalmas időbeosztást tesz lehetővé, akár mellékjövedelmet, vagy főállású jövedelmet szeretnél vele elérni.

Ehhez először is szükségünk lesz egy vállalkozási ötletre.

Sok ötlet van, amivel nők és férfiak is sikereket érhetnek el. Vannak viszont olyan vállalkozási ötletek nőknek, melyek nekünk különösen ideálisak. Ilyen ötleteket fogok most megmutatni.

(A bejegyzés utoljára frissítve: 2021.dec.7.)

jövedelmező üzleti ötletek nőknek

 

Hol találhatsz vállalkozási ötleteket nőknek?

Sok esetben ezek az ötletek az orrunk előtt hevernek.

Egy ötlet alapja lehet egy készséged, amiben eddig is jó voltál, vagy amit viszonylag gyorsan el tudsz sajátítani. Sok ötlet az anyasággal, gyerekekkel, a család-munkahely egyensúllyal, a női szépséggel, egészséggel kapcsolatos.

Ha van egy hobbid, érdeklődési köröd, amely más nőknek is érdekes lehet, akkor jó eséllyel ebből is kialakítható egy vállalkozási ötlet.

Elmélet helyet viszont nézzünk meg konkét, megvalósult példákat. Olyan valódi vállalkozási ötleteket gyűjtöttem össze, melyekből nők építettek sikeres vállalkozást és jövedelmet.

A példákból jól látszik, hogy egy vállalkozási ötletnek nem kell bonyolultnak lenni ahhoz, hogy sikeres legyen. Sőt, első vállalkozásnak kifejezetten ilyen egyszerű ötleteket javaslok.

 

Vállalkozási ötletek nőknek – Indíts szolgáltatást az interneten keresztül

Az internetnek köszönhetően sok szolgáltatást rugalmas időbeosztással lehet nyújtani, ezért nőknek is kiváló pénzkereseti lehetőség lehet. Ilyen például a szövegíró, editor, korrektor, grafikus, nyelvtanár, SEO szakértő, virtuális asszisztens, közösségi média asszisztens, tanácsadó, coach és még nagyon sok más szolgáltatás.

Egy szolgáltatás nyújtása az egyik legkönnyebben elindítható vállalkozási forma. Hátránya viszont, hogy a szűkös idődet értékesíted, ezért fontos, hogy minél jobban automatizáld és egyszerűsítsd a folyamataidat, hogy időt nyerj magadnak (pl. nyelvóra, coaching Skype-on keresztül személyes találkozó helyett).

 

Vállalkozási ötletek szolgáltatások nyújtására:

 

Arianna Taboada

 

1. Profi Seo

A sztori: Kerekesi Éva SEO mester, aki egy másik weboldala miatt kezdett el keresőoptimalizálást tanulni. Közben rájött, hogy pont ezzel foglalkozna a legszívesebben, így lett keresőoptimalizálás szakértő. A teljes történetet elolvashatod ebben az interjúban: Hogyan cseréltem le a multis állásomat 10 weboldalra?

Weboldal: profiseo.hu

Jövedelem: egyszeri és havidíjas szolgáltatás

 

2. The Virtual Savvy

A sztori: Abbey Ashley sok éve virtuális asszisztensként dolgozik. A szolgáltatás mellett kezdő virtuális asszisztenseknek is segít elindulni és főállású jövedelmet elérni.

Weboldal: thevirtualsavvy.com

Jövedelem: Szolgáltatás, online képzések, coaching

 

3. Arianna Taboada

A sztori: Arianna Taboada egészségügyi szakemberként azt tapasztalata, hogy sok nő a gyerek születése után kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Tanácsadóként vállalkozó és szabadúszó nőknek segít megtervezni a gyerek születése utáni időszakot.

Weboldal: ariannataboada.com

Jövedelem: Coaching, tanácsadás,  könyv

 

4. Védikus Pszichológia

A sztori: Kurucsai Márta meditációs tréner és életmód tanácsadó, aki eredetileg újságíró, de mindig is érdekelték a spirituális témák és az önismeret. Az oldalán keresztül olyan embereknek segít, akik elakadtak az önismereti úton vagy a tudatosságukat szeretnék fejleszteni, és nyitottak a holisztikus szemléletre.

Weboldal: vedikuspszichologia.com

Jövedelem: online konzultáció, workshop, képzés

 

 

Vállalkozási ötlet nőknek – Oszd meg a sztoridat

Ha van olyan probléma, amit sikeren megoldottál már az életedben, akkor a tapasztalatod megosztásával sok hozzád hasonló nőnek segíthetsz. Ilyenkor jó vállalkozási ötlet lehet egy blog, podcast vagy vlog indítása.

Ennek a célja, hogy az általad közzétett hasznos vagy szórakoztató tartalmakon keresztül egy elkötelezett követőtábort építs. Minél több értéket adsz, minél hasznosabb az általad közzétett tartalom, annál többen fognak követni. Ahogy felépítettél egy minimális közösséget a témád köré, a reklámbevételen túl sok egyéb módon is el tudsz kezdeni pénzt keresni.

 

Vállalkozási ötletek, melyek egy saját sztorira, tapasztalatra épülnek

 

Vállalkozási ötlet blog, vlog, podcast
Half Size Me

 

5. Half Size Me

A sztori: Heather Robertsont a saját fogyásának története motiválta az oldal létrehozására. Gyerekei születése után a súlya 141 kg lett, és csak sokadik próbálkozásra sikerült 5 év alatt 77 kg-ra lefogynia. Saját bevallása szerint írni nem szeret, ezért podcast adásán keresztül segít azoknak, akik nem egyszerűen csak pár kilótól szeretnek megszabadulni, hanem nagy súlyfelesleggel küzdenek

Weboldal: halfsizeme.com

Jövedelem: online tréningek, prémium tagság, tanácsadás

 

6. Go Diaper Free

A sztori: Andrea Olson 5 gyerekes anyuka, aki felfedezett egy speciális kommunikációs technikát, ami úgy segít a gyerekeket bilire szoktatni, hogy közben építi a szülő-gyerek kapcsolatot is. Ezt a módszert tanítja az oldalán és a termékein keresztül.

Weboldal: godiaperfree.com

Jövedelem: Könyv, képzés

 

7. Love Your Journey

A sztori: Annie Huang 2013-ban egy csúnya szakításon ment keresztül, ami után mélypontra került. Coaching segítségével sikerült újra magára találnia, majd sok hasonló helyzetben lévő nőnek segített. Oldala azoknak szól, akik egy szakításból próbálnak felépülni.

Weboldal: loveyourjourney.net

Jövedelem: Könyv, coaching

 

Vállalkozási ötletek nőknek
Living Well Spending Less

 

8. Living Well Spending Less

A sztori: Ruth Soukup 2010-ben indította el a blogját, mert a saját költési szokásai annyira kicsúsztak a kezéből, hogy már a házassága is veszélybe került. Szüksége volt valamire, ami elszámoltathatóvá tette, ezért kezdett el költségvetést vezetni blog formájában. Az oldal célja segíteni más nőknek a jobb pénzkezelésben és könnyebbé tenni az életet. Ezen kívül van

2 másik weboldala is és összesen havi 1 millió olvasója.

Weboldal: livingwellspendingless.com

Jövedelem: tervezők, logózott termékek, online képzés

 

9. Nicole Jardim / The Period Girl

A sztori: Nicole Jardim komoly hormonproblémákkal küzdött 17 éves korától kezdve. Éveken keresztül járt orvosokhoz, de nem tudtak segíteni neki. Végül saját magát gyógyította meg teljes életmódváltással. Oldalán keresztül 20-as, 30-as éveikben járó nőknek segít visszanyerni az egészséges hormonműködést és a természetes női életerőt.

Weboldal: nicolejardim.com

Jövedelem: Online képzések

 

10. Have the Relationship you want

A sztori: Rori Raye-t saját korábbi párkapcsolati kudarcai motiválták, hogy párkapcsolati coach-csá képeztesse magát. Oldalán keresztül párkapcsolati tanácsokkal és képzésekkel segít nőknek.

Weboldal: havetherelationshipyouwant.com

Jövedelem: ebook és online képzések

 

vállalkozási ötletek nőknek
Muddy Creatures

 

11. Muddy Creatures

A sztori: Anja Stavnsbjerg hozta létre az oldalt saját gyermeke születését követően. Azt tapasztalta, hogy mindig késésben volt a következő méretű ruhák beszerzésével, és nehéz volt eligazodni a rengeteg márka között. Ennek a problémának a megoldásában segít másoknak a gyerekek 6 éves koráig. A regisztrációkor a vásárló megadja a méreteket, színpreferenciát,

stb. Az oldalon vannak mintadobozok, amibe online bele lehet nézni. A megrendeléskor érkezik egy doboz ruhákkal, termékekkel. Ami nem kell belőle, az díjmentesen visszaküldhető, és csak azt kell kifizetni, ami marad.

Weboldal: muddycreatures.com

Jövedelem: e-kereskedelem.

 

12. DW Secrets

A sztori: Beth Haworth kétgyermekes anyuka, akinek sikerült féláron megszerveznie a vakációt Disneyworldbe. Az oldalán ennek a titkát osztja meg e-book formájában, illetve a belépőjegyeket is meg lehet rajta keresztül vásárolni.

Weboldal: dw-secrets.com/pr5

Jövedelem: ebook, affiliate marketing

 

Az Affiliate Marketingről többet megtudhatsz itt:

Affiliate Marketing 101: Hogyan keress pénzt online saját termék nélkül? 

(Podcast) Hogyan működik az affiliate marketing és az affiliate programok?

 

13. A Mother Far From Home

A sztori: Rachel Norman 3 év alatt lett 4 gyerekes anyuka, úgy, hogy nincsenek ikrei. Meg kellett tanulnia olyan szokásokat kialakítani, amivel káosz helyett rendet tudott teremteni az életükben. Oldalán anyák tízezreinek segít tippekkel és bátorítással, hogy a gyerekek által felborított életükben rendet tudjanak rakni.

Weboldal: amotherfarfromhome.com

Jövedelem: Útmutatók, e-book, online képzés, nyomtatható kártyák

 

14. Mamas on Bedrest

A sztori: Darline Turner veszélyeztetett terhesként több hónapig szobafogságra kényszerült, ami nagyon nehéz időszak volt az életében. Miután sikeresen túljutott rajta, létrehozott egy blogot és egy podcast adást, hogy hasonló helyzetben lévő kismamáknak segítsen.

Weboldal: mamasonbedrest.com

Jövedelem: infotermék (Bedrest Fitness program), dúla szolgáltatás

Vállalkozási ötlet nőknek – Válj szakértővé vagy információs központtá

Ha van olyan érdeklődési köröd, vagy hobbid, amivel nagyon szeretsz foglalkozni, ez is jó alapja lehet egy vállalkozási ötletnek. Ebben a témában szakértővé, vagy információs központtá válhatsz, akihez megoldásért vagy információért érdemes fordulni.

Vállalkozási ötletek, melyek egy érdeklődési körre, hobbira épülnek

15. Flamenco Portál

A sztori: Az oldalt Kerekesi Éva hozta létre, aki saját maga is lelkes flamenco rajongó. Az oldalon a flamencoval és a magyarországi flamenco élettel kapcsolatos információkat gyűjti össze.

Éva részletes sztoriját elolvashatod ebben az interjúban: Hogyan cseréltem le a multis állásomat 10 weboldalra?

Weboldal: flamencoportal.hu

Jövedelem: reklámbevétel

 

 

Vállalkozási ötletek nőknek
Learning Herbs

 

16. Learning Herbs

A sztori: Az oldalt John Gallagher és felesége hozták létre gyógynövények iránti szeretetükből. Egy teljes képzési rendszert alakítottak ki azok számára, akik szeretnék jobban megismerni a gyógynövényeket.

Weboldal: learningherbs.com

Jövedelem: kezdőkészlet, társasjáték, könyv, klubtagság előfizetés

 

17. The Business of Baking

A sztori: Michelle Green oldala süteménykészítő kisvállalkozó nőknek szól. Az oldalon minden szükséges képzés és motiváció megtalálható, ami egy sikeres sütemény-vállalkozáshoz szükséges.

Weboldal: thebizofbaking.com

Jövedelem: Online képzések, könyv

 

vállalkozási ötlet nőknek
Szafi Blog

 

18. Szafi Receptek

A sztori: Burján Safi 2004 óta foglalkozik egészséges táplálkozással. Elsősorban nőknek segít receptekkel, tanácsokkal, termékekkel az egészséges fogyásban és táplálkozásban, az immunrendszer, a hormonháztartás, az anyagcsere helyreállításában.

Weboldal: ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu

Jövedelem: webshop, offline üzlet, viszonteladók

 

19. Digital Nomad Girls

A sztori: Jenny Lachs oldala digitális nomád életformára vágyó lányoknak szól. Az oldal célja az inspiráció és a helyfüggetlen életmódot élő lányok összekapcsolása egy közösséggé.

Weboldal: digitalnomadgirls.com

Jövedelem: találkozók, webshop, VIP tagság

 

20. Make Fabulous Cakes

A sztori: Darlene Abarquez az első gyermekét várta 1997-ben, amikor az öccse születésnapjára elkészítette élete első tortáját. Mivel gyermekét váró kismamaként rengeteg ideje volt, elkezdett kísérletezgetni receptekkel, díszítésekkel, ami valódi szenvedéllyé vált számára. Az oldala a tortasütés szerelmeseinek szól bármilyen szinten.

Weboldal: make-fabulous-cakes.com

Jövedelem: Online képzések

 

21. Engaged Wedding Planner Academy

A sztori: Valerie Pritt anya és katonafeleség, aki nagy tapasztalattal rendelkezik esküvőszervezés területén. Leendő esküvőszervezőknek tanítja azt a rendszert, amivel sikeres vállalkozást tudnak építeni.

Weboldal: engagedweddingplanneracademy.com

Jövedelem: Online képzések

 

 

22. Introverted Alpha

A sztori: Sarah Jones egész életében introvertált férfiakkal volt körülvéve, és nagyon kedveli őket. Viszont azt is látja, hogy egy kapcsolatban ez milyen problémák forrása lehet. Az oldalán keresztül egyedülálló férfiaknak segít abban, hogy hogyan váljanak természetes módon vonzóvá a nők szemében anélkül, hogy valaki másnak akarnának látszani.

Weboldal: introvertedalpha.com

Jövedelem: online tréning

23. Evolution of Style

A sztori: Jenny 3 gyerekes anyuka, aki korábban vállalati alkalmazott volt. Oldalán saját kezűleg kivitelezett lakásfelújításhoz, bútorok átfestéséhez ad tippeket és tanácsokat.

Weboldal: evolutionofstyleblog.com

Jövedelem: Reklám, affiliate marketing

 

24. Abby Organizes

A sztori: Abby Lawson életét mindig a rend jellemezte. Oldala is a rendről illetve a rendszerezésről szól, és letölthető tervezőket segít az embereknek nagyobb rendet teremteni az életükben. Oldalán a heti – havi tervezőktől kezdve a karácsonyi tervezőkig sok mindent találni.

Weboldal: abbyorganizes.com

Jövedelem: letölthető tervezők, online képzés

 

Olvasd el ezeket a kapcsolódó bejegyzéseket is:

35 Kreatív Vállalkozási Ötlet, amivel 2022-ben érdemes elindulni

 6+1 TOP Online Pénzkeresés lehetőség a tudásoddal [2022]

21+1 legjobb vállalkozási ötlet 2021-ben

9 valós passzív jövedelem ötlet 2022-ben

 

Kategóriák

SZIA, PAULÁNYI BEA VAGYOK. 

A küldetésem segíteni azoknak, akik hozzám hasonlóan nagyobb szabadságot szeretnének elérni egy saját online vállalkozás felépítésével. Tudj meg többet arról, hogy mit csinálok!

Legújabb bejegyzések:

Csatlakozz a

VTM Bootcamp képzési programhoz!

Untitled design (28)
Untitled design (29)
Untitled design (30)

Gyakorlati képzések és kurzusok

Jól követhető vállalkozásépítési lépések

Támogató és motiváló közösség